Vrieswijk 194, Heiloo
Koopprijs
€ 439.000,- k.k.

<strong>Vrieswijk 194</strong>, Heiloo
Koopprijs
€ 439.000,- k.k.
Adres
Vrieswijk 194
Postcode
1852 VL
Plaats
Heiloo
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1972
Soorten
Parkeerplaats, Geen garage
Perceel
1.623 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Zoek jij een lekker ruime woning met een zonnige tuin op zuiden, een privé parkeerplaats, een zeer grote berging èn vrij zicht aan de voor- en achterzijde? Maak dan snel een afspraak om deze goed onderhouden en lichte tussenwoning aan de entree van Vrieswijk te komen bezichtigen. Met in totaal 4 ruim bemeten slaapkamers biedt deze woning voor elk wat wils! Door het verwijderen van de muur tussen de keuken en de woonkamer is er niet alleen optisch veel ruimte maar is ook de gezelligheid van de woonkamer bij de keuken betrokken. Aan de achterzijde is een groot plein waar de parkeerplaats is en ook kinderen lekker kunnen spelen. Deze woning is gelegen op een perceel van totaal 142 m2 eigen grond. Vrieswijk is een ruim opgezette en kindvriendelijke woonomgeving met op loopafstand basisscholen, het Stationscentrum met oa. NS-station, sportcomplexen, winkelcentrum `t Hoekstuk en de Noorder- en Zuiderneg! Maar ook Alkmaar, het uitgestrekte Noordhollands Duingebied, de stranden van Egmond en Castricum en uitvalswegen naar de Randstad en Schiphol zijn gemakkelijk te bereiken. Kortom een fijne woning op een ideale plek!

Woonoppervlakte: 121 m2. Externe bergruimte: 20 m2.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal, meterkast, trapopgang, toilet met fonteintje, lichte woonkamer en half open keuken met vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap.
1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde en aan de voorzijde de 3e slaapkamer en de zeer ruime (doordat er een deel van de voorslaapkamer bij de badkamer getrokken is) badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafel;
2e Verdieping: via vaste trap bereikbaar, overloop met dakraam, bergruimte, aansluitingen voor de wasmachine en de droger en opstelplaats c.v.-unit. Tenslotte de zeer grote (slaap-)kamer met dakraam en bergruimte.

De achtertuin heeft onder meer een groot terras en door de ligging op het zuiden kan je hier heerlijk genieten van de zon. Tegen de berging aan is er op de echt warme dagen ook een plek om de schaduw op te zoeken. De oorspronkelijke berging is aanzienlijk vergroot en de berging is voorzien van elektra. De achtertuin is bereikbaar via een achterom.

Aanvullende informatie:
– Elektrische zonwering aan de achterzijde op de begane grond;
– Energielabel B;
– Openbare parkeergelegenheid aan de overzijde van de straat;
– Voor- en achtergevel gereinigd en opnieuw gevoegd in ca. 2013;
– Voorzien van 10 PV panelen, geplaatst in 2021;
– Bij de woning en de parkeerplaats behoort ook een 1/33e deel van het achtergelegen (mandelig) terrein.
– Aanvaarding in overleg.

Koopprijs
€ 439.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1972
Soorten
Parkeerplaats, Geen garage
Perceel
1.623 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View