Zomerlinde 7, Heiloo
Koopprijs
€ 610.000,- k.k.

<strong>Zomerlinde 7</strong>, Heiloo
Koopprijs
€ 610.000,- k.k.
Adres
Zomerlinde 7
Postcode
1853 AM
Plaats
Heiloo
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
2016
Soorten
Geen garage
Perceel
131 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

De uitstraling van de jaren `30 met het comfort van nu! Je vindt het in deze uitstekend onderhouden over de volle breedte uitgebouwde middenwoning (139 m2) met zonnige tuin op het westen! Gelegen op een perceel van 131 m2 eigen grond in de geliefde, recent gerealiseerde woonomgeving “Zuiderloo” maken het tot een wel heel fijne woning! Prima geïsoleerd, want gebouwd in 2016, heb je hier lage energiekosten (Energielabel A). Verder vind je hier oa. een luxe- en compleet uitrustingsniveau van keuken en sanitair, comfortabele vloerverwarming op de begane grond en hoge plafonds. “Zuiderloo” is een fraaie woonomgeving, gelegen op korte afstand van voorzieningen die Heiloo zo aantrekkelijk maken. Denk aan basisscholen, het NS-station, supermarkt, restaurants etc.. Je vindt in deze wijk uitsluitend bestemmingsverkeer en is daardoor zeer kindvriendelijk. Vanuit Heiloo zijn de stranden van Egmond- en Castricum aan Zee, het uitgestrekte Noord-Hollandsduingebied, de gezellige stad Alkmaar, Schiphol en de Randstad gemakkelijk bereikbaar. Al met al een instapklare woning op een top plek! Neem snel contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging. Je bent van harte welkom!

Woonoppervlakte: 139 m2. Externe bergruimte: 6 m2.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang, lichte en ruime woonkamer met sfeervolle bio-enthanol haard (houtkachel mogelijk) en openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde vind je de hoek-opgestelde keuken, deze is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-/vries-combinatie.

1e Verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, aan de achterzijde twee slaapkamers (waarvan 1 met vaste kasten), aan de voorzijde de 3e slaapkamer en de badkamer met inloopdouche, 2e toilet, dubbele wastafel, vloerverwarming en designradiator.

2e Verdieping: een ruime overloop, 4e slaapkamer met dakraam aan de achterzijde en ruime 5e slaapkamer aan de voorzijde met opstelplaats c.v.-unit en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het westen en heeft een uitstekende zonligging, verder is hier een berging met elektra. De tuin is bereikbaar via de achtergelegen steeg. Ook in de voortuin is het op een bankje heerlijk vertoeven.

In de directe omgeving is er parkeergelegenheid op de openbare weg.

Bijzonderheden:
– begane grond geheel afgewerkt met fraaie marmoleum vloer (zichzelf herstellend);
– 2 slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van elektrische rolluiken;
– de keuken, badkamer en slaapkamer aan de voorzijde zijn voorzien van witte houten shutters;
– veel wanden afgewerkt in strak stucwerk;
– er is tijdens de bouw een doorgang in de 1e verdiepingsvloer aangebracht voor een doorvoer t.b.v. een eventuele kachel/open haard;
– aanvaarding: in overleg.

Koopprijs
€ 610.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
2016
Soorten
Geen garage
Perceel
131 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View