Lekerwaard 217, Alkmaar
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.

<strong>Lekerwaard 217</strong>, Alkmaar
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Adres
Lekerwaard 217
Postcode
1824 HJ
Plaats
Alkmaar
Status
Verkocht
Bouwjaar
1976
Soorten
Geen garage
Perceel
104 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Een prachtige kans! In de gewilde en kindvriendelijke wijk ‘Huiswaard 2’ ligt deze fijne en goed onderhouden middenwoning met dakterras en een tuin uitlopend op het water. Op slechts 5 minuten fietsen van het gezellige centrum van Alkmaar en 2 fietsminuten van NS-station Alkmaar Noord. Ook de ring van Alkmaar, winkelcentrum Winkelwaard, (basis-) scholen, sportvoorzieningen en NS station Alkmaar Centraal bevinden zich vlakbij. Gebouwd in 1976, maar steeds met zijn tijd mee gegaan is dit een woning waar je zonder grote aanpassingen direct lekker van kunt gaan genieten! De zonnige tuin, gelegen op het oosten, is verzorgd, diep en loopt taps toe naar het water. Hierin vind je naast een terras direct aan de woonkamer, een gazon en veel privacy. Kortom een kant-en-klare woning op een heerlijke locatie! Benieuwd?! Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Woonoppervlakte: 89 m2. Gebouw gebonden buitenruimte: 6 m2. Overige inpandige ruimte: 5 m2. Perceelgrootte: 104 m2

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang, tuingerichte en lichte (door de grote raampartij) woonkamer met trapkast en half-open keuken in hoekopstelling aan de voorzijde (met vaatwasser, koelkast, diepvries, oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap).

1e Verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers (één aan de achterzijde met een dakterras en één aan de voorzijde) en een complete badkamer met 2e toilet, douche en wastafelmeubel.

2e Verdieping: via vaste trap bereikbaar, overloop met aansluiting voor wasmachine/droger, 3e slaap-/werkkamer met bergruimte achter de knieschotten met opstelplaats c.v.-unit.

Nadere informatie:
– Lichte laminaatvloer in de woonkamer;
– De berging is voorzien van elektra;
– Mechanische ventilatie in toilet en badkamer;
– Hybride CV-installatie geplaatst in 2022;
– in 2022 geheel voorzien van HR++ glas, dak- en vloerisolatie;
– Energielabel C (verkregen vóór de isolatie van het huis);
– Buitenschilderwerk in 2023 gedaan;
– Aanvaarding in overleg.

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1976
Soorten
Geen garage
Perceel
104 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View