Baafjeslaan 12, Heiloo
Koopprijs
€ 950.000,- k.k.

<strong>Baafjeslaan 12</strong>, Heiloo
Koopprijs
€ 950.000,- k.k.
Adres
Baafjeslaan 12
Postcode
1852 BE
Plaats
Heiloo
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1960
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
742 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Plan Oud-West… Lommerrijk, ruim opgezet èn ideaal gelegen. Niet voor niets een zeer geliefd, zo niet het meest geliefde, deel van Heiloo. In deze fraaie woonomgeving is er nu de mogelijkheid om van deze vrijstaande uitgebouwde villa, met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 192 m2, jouw droomhuis te maken. Omgeven door het vele en volwassen groen is het hier heerlijk wonen met heel veel privacy. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van 742 m2 eigen grond en er is, naast een vrijstaande garage, ook parkeergelegenheid op het eigen terrein voor meerdere voertuigen. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft hierdoor een uitstekende zonligging. Zowel winkelcentrum `t Loo, het Stationscentrum als winkelcentrum Het Hoekstuk zijn op korte afstand van deze woning gelegen. Hetzelfde geldt voor het NS-station, verschillende sportvoorzieningen en het recreatiegebied de Noorder-/Zuiderneg. Het uitgestrekte Noordhollands duingebied, het strand en de gezellige binnenstad van Alkmaar zijn allen op fietsafstand. Wil jij ontdekken of dit jouw nieuwe thuis kan worden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Gebruiksoppervlakte wonen: 192 m2. Gebouwgebonden buitenruimte: 3 m2. Externe bergruimte: 21 m2.

De indeling is als volgt:

Begane grond: ruime entree/hal, meterkast, toilet, trapopgang, slaapkamer met badkamer (voorzien van douche en wastafel), lichte living met aan de voorzijde toegang tot het zij-terras en aan de achterzijde de schuifpui naar de tuin. Verder een dichte keuken met toegang naar de tuin, tussenhal met zij-ingang en een werkkamer met een inspirerend zicht op de tuin.

1e Verdieping: ruime overloop met toilet, masterbedroom met toegang tot balkon, gang met bergruimte, 2 slaapkamers aan de achterzijde (beide met dakraam), badkamer met douche en 2 wastafels. Tenslotte 2 slaapkamers aan voorzijde, deze kunnen ook samengevoegd worden tot 1 grote slaapkamer.

De garage (met bergvliering) bestaat nu uit 2 delen, waarbij het achterste deel bereikbaar is via een zij-ingang. Voor de garage is een overkapping.

Nadere informatie:
– Door zijn opzet ook geschikt voor levensloopbestendig wonen en als kangoeroe woning;
– De serre is voorzien van vloerverwarming;
– Energielabel: E;
– Aanvaarding: in overleg maar kan spoedig;

Koopprijs
€ 950.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1960
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
742 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View