Theebos 5, Limmen
Koopprijs
€ 639.000,- k.k.

<strong>Theebos 5</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 639.000,- k.k.
Adres
Theebos 5
Postcode
1906 DJ
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1982
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
255 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Sfeervol en lekker rustig wonen met alle voorzieningen “om de hoek”? Dit zeer goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met aanbouw aan de achterzijde, erker aan de voorzijde, een riante garage en een tuin op het zuiden is gelegen aan een woonerf. Daardoor vind je hier alleen bestemmingsverkeer, dus zeer kindvriendelijk. Door de aanbouw met lichtstraat is de living mooi licht, lekker ruim en vind je hier de gezelligheid van een woonkeuken. Door de openslaande tuindeuren loop je vanuit de keuken zo de tuin in! De garage is verlengd en heeft nu een oppervlakte van ca. 30 m2. De garage is verwarmd, heeft elektra en is door de twee lichtkoepels lekker licht. Nu vooral in gebruik als een meer dan ruime berging, maar ook (een deel van de garage) aanpassen tot praktijkruimte of werkruimte is prima mogelijk. De achtertuin, gelegen op het zuiden, heeft een uitstekende zonligging en is lekker besloten. Hier is bijna alles mogelijk; genieten van de zon op een van de terrassen, maar er kan ook een trampoline of een klimtoestel geplaatst worden. Het geheel is gelegen op een perceel van 255 m2 eigen grond. Op loopafstand van kindcentrum Het Kleurorkest en ook vlakbij kinderdagverblijf, het gezondheidscentrum, AH supermarkt, (vers-)winkels, het Koekoeksveld en sportcomplexen. Natuurlijk vind je op korte afstand het uitgestrekte Noord-Hollandsduingebied, het voortgezet onderwijs in Castricum, NS-station Castricum, het strand van Bakkum/Castricum aan Zee, uitvalswegen naar de Randstad en Schiphol. Kortom een echte gezinswoning op een mooie plek! Wil je hem bezichtigen? Je bent van harte welkom!

Woonoppervlakte: 123 m2. Overige inpandige ruimte: 30 m2. Gebouw gebonden buitenruimte: 10 m2.

De indeling is als volgt:
Begane grond: overdekte (met lichtkoepel) entree, hal, meterkast, toilet met urinoir, trapopgang, ruime garderobe/bergkast, L-vormige living met erker aan de voorzijde en woonkeuken aan de achterzijde. De keuken met lichtstraat is in hoekopstelling en is voorzien van Smeg 5-pits fornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser (2023) en koelkast (2016). De keuken is voorzien van een boiler en dus is er vrijwel direct warm water;
1e Verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, aan de voorzijde twee slaapkamers en aan de achterzijde de 3e slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet, dubbele wastafel en inloopdouche;
2e Verdieping: lichte overloop (door het grote zijraam) met opstelplaats c.v.-unit en aansluitingen voor de wasmachine/droger. Tenslotte de 4e slaapkamer en bergruimte achter de knieschotten.

De zeer verzorgde achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft een prima zonligging. In de tuin vind je naast de verschillende terrassen ook een gazon (ideaal voor kinderen). Er is een bron met sproeisysteem voor de voor- en achtertuin.

Nadere informatie:
– Aanvaarding: in overleg;
– Energielabel C;
– C.V.-unit geïnstalleerd in 2019;
– Smaakvol afgewerkt en zeer goed onderhouden;
– Zeer lichte woning door grote luxe lichtstraat, erker en openslaande deuren;
– Comfortabele vloerverwarming in de keuken, toilet, hal en de badkamer;
– De carport heeft 1 lichtkoepel en de garage heeft 2 lichtkoepels;
– Vrijwel alle wanden en plafonds afgewerkt in strak stucwerk;
– De woning is voorzien van luxe stompe deuren;
– Massief eikenhouten vloer in de living;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere voertuigen.

Koopprijs
€ 639.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1982
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
255 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View