Kapelweg 3, Limmen
Koopprijs
€ 1.295.000,- k.k.

<strong>Kapelweg 3</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 1.295.000,- k.k.
Adres
Kapelweg 3
Postcode
1906 EA
Plaats
Limmen
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2017
Soorten
Geen garage
Perceel
542 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Altijd al vrijstaand en landelijk willen wonen in een duurzame, luxe en nagenoeg nieuwgebouwde woning? Dat kan, want op deze prachtige plek aan de groene en karakteristieke Kapelweg aan de rand van Limmen, staat dit jong gebouwde, vrijstaande woonhuis met multifunctioneel bijgebouw. Met deze woning ben je helemaal klaar voor de toekomst met o.a. 15 zonnepanelen, een hybride warmtepomp en een elektrische boiler. En wat een ruimte: maar liefst 199m2 woonoppervlakte verdeeld over o.a. 5 (slaap)kamers, 2 luxe -nieuwe- badkamers, een riante woonkamer en een sfeervolle, landelijke woonkeuken. In de achtertuin staat een bijgebouw (met eigen entree en apart toilet) welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden: kantoor, praktijk, thuiswerkplek, hobby- of oefenruimte…… de mogelijkheden zijn legio. Het geheel is omgeven door een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen waarop het hier dag in dag uit genieten is! Aan de voorzijde is er ruime parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op eigen erf. Op loopafstand van basisschool en ook vlakbij kinderdagverblijf, het gezondheidscentrum, AH supermarkt, (vers-)winkels, het Koekoeksveld en sportfaciliteiten (tennisbanen, sportschool). Natuurlijk vind je op korte afstand het uitgestrekte duingebied, voortgezet onderwijs, NS-stations van Castricum of Heiloo, het strand van Bakkum/Castricum aan Zee en uitvalswegen naar de Randstad en Schiphol. Wil je deze parel met eigen ogen zien, maak snel een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging!

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree/hal, meterkast, garderobe, zwevend toilet met waskom, trapopgang, royale woonkamer met sfeervolle schouw met gaskachel en openslaande deuren naar de tuin, landelijke woonkeuken met inbouwapparatuur, toegang tot de bijkeuken met was- en droogmachine op praktische werkhoogte. De gehele begane grond is voorzien van houtlook, (vloer)verwarmde tegelvloer.

1e verdieping: ruime en lichte overloop met toegang tot 5 slaapkamers waarvan de master bedroom een eigen walk-in closet en nieuwe badkamer heeft. Deze is voorzien van een zwevend toilet, inloopdouche en wastafel. De fraai betegelde en nieuwe (grote) badkamer (met dakkapel) heeft inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Ruime vliering.

De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het zuiden-westen en heeft daardoor een ideale zonligging. Je geniet hier van volop privacy. Het multifunctionele bijgebouw heeft een eigen entree en is thans gescheiden in een berging en bar.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2017.
– Gebouwd in opdracht van 1e bewoners.
– Woonoppervlakte 199m2.
– Externe bergruimte 42m2.
– Totale inhoud 634m3.
– 5 (slaap)kamers en 2 splinternieuwe badkamers (2024) met elektrische vloerverwarming.
– Multifunctioneel bijgebouw in achtertuin.
– Perceeloppervlakte 542m2 (eigen grond).
– Verwarming middels vloerverwarming door het gehele huis.
– Energiezuinige woning door: hybride warmtepomp (Daikin uit 2017) en elektrische boiler van 150 liter.
– 15 zonnepanelen.
– Volledig geïsoleerd.
– Energielabel A.
– In 2021 buitenom geschilderd en jaarlijks onderhouden.
– Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein (3 auto’s).
– Instapklaar.
– Op loop- fietsafstand van alle winkelfaciliteiten, sportverenigingen en het gezondheidscentrum van Limmen.
– Gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar de Randstad en op fietsafstand van het Noordhollands Duinreservaat (4 km.), Castricum aan Zee (5.7 km) en centrum Amsterdam (35 km.)
Ook het NS station van Heiloo ligt op fietsafstand.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda

Koopprijs
€ 1.295.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2017
Soorten
Geen garage
Perceel
542 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View