Ronde Laan 60, Heiloo
Koopprijs
€ 395.000,- k.k.

<strong>Ronde Laan 60</strong>, Heiloo
Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Adres
Ronde Laan 60
Postcode
1851 ZL
Plaats
Heiloo
Status
Verkocht
Bouwjaar
1998
Soorten
Parkeerplaats
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Zo’n unieke kans komt maar zelden voorbij: Wilt u elke dag heerlijk genieten van een fantastisch uitzicht? Dat is nu mogelijk vanuit dit prima onderhouden 3-kamer appartement op de 2e verdieping van het kleinschalige complex “de Vlieger”. Het appartementencomplex ligt aan de zuidrand van Heiloo in de groene wijk Ypestein vlakbij de golf en countryclub Heiloo en het Oosterbos. Het uitzicht vanuit het appartement en ruim terras (liggend op het zuid-oosten) is werkelijk fenomenaal, zeker nu de lente gaat beginnen. Zo kun je heerlijk genieten van koeien in de wei, broedende weidevogels of de dagelijkse zonsopkomst. Maar ook de uitgestrekte groene weilanden, het aangrenzende Oosterbos of het omringende water bieden elke dag een “levend schilderij”. Hier zult u zich heel snel thuis voelen. Het appartement is bereikbaar via trap of lift en ligt zoals al eerder vermeld, op de 2e verdieping van het uit 13 appartementen telllende complex. Daarbij heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats, een eigen inpandige berging én een aparte fietsenberging. De woonkamer is licht, heeft een laminaatvloer en is voorzien van een nieuwe, kunststof schuifpui welke toegang geeft tot het riante zonneterras. Deze is voorzien van een volledig wegklapbare glaswand zodat je comfortabel in de luwte kunt genieten van de zon. Door de speelse zijramen in de woonkamer blijft u zicht houden op het omringende groen. De open, moderne keuken heeft een praktische, ingebouwde kast en is voorzien van alle inbouwapparatuur. Verder is er en separaat toilet, een badkamer met douchecabine, een wastafel(meubel) en plaats voor de wasmachine en droger. De master bedroom heeft 2 ramen en biedt voldoende ruimte voor een kledingkast. De 2 (slaap)kamer is thans in gebruik als werkkamer/kantoor/computerruimte. Het appartement is zo te betrekken, dus inpakken en verhuizen maar! Op de fiets boodschappen doen, een wandeling maken door het naast gelegen Oosterbos, golfen, op de fiets naar het gezellige centrum van Heiloo, het strand, het Noord-Hollands duinreservaat en het centrum van Alkmaar: het is is allemaal dichtbij. Amsterdam/Schiphol zijn slechts op een half uur bereikbaar. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. We leiden u graag rond.

Woonoppervlak: 82m².
Externe bergruimte: 5m².
Inhoud: 236 m3.

De indeling van het appartement is als volgt:

Begane grond: is veilig afgesloten en te betreden door contact met de bewoners via een video-intercom installatie, centrale entree met brievenbussen, trappenhuis en lift. Inpandige berging en, buiten de separate fietsenberging en eigen parkeerplaats.

2e verdieping: entree/meterkast, hal/gang met videofoon. Toegang tot werkkamer, master bedroom, volledige betegelde en nette badkamer met douchecabine met glazen deur en thermostaatkraan. Plaats voor de wasmachine en droger. Wastafel met meubel. Lichtinval via klapraam.
Separaat (zwevend) toilet met fonteintje. Entree tot lichte woonkamer met nieuwe kunststof schuifpui met toegang tot riant zonneterras (circa 13,4m2). L-vormige open keuken met inductiekookplaat, spoelbak en vaatwasser. Praktische inpandige koelkast/vriezer en magnetron.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 1998.
– Gebruiksoppervlakte ca 82m².
– Inhoud 236m3;
– Gelegen op de 2e verdieping.
– Voorzien van een lift.
– 2 (slaap)kamers en een woonkamer.
– Verwarming middels Remeha Tzerra Ace 28C CCS Hybrid Ready uit 2023.
– Energielabel B.
– Kunststof kozijnen met triple beglazing.
– Balkon/terras met inklapbare glaswand, gelegen op het zuidoosten. Vrij uitzicht.
– Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren.
– Servicekosten € 192,- per maand;
– Eigen parkeerplaats gelegen voor het complex.
– Eigen inpandige berging en aparte fietsenberging.

Interesse in deze woning ? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1998
Soorten
Parkeerplaats
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View