Zeeweg 331, Heiloo
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.

<strong>Zeeweg 331</strong>, Heiloo
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Adres
Zeeweg 331
Postcode
1852 CX
Plaats
Heiloo
Status
Verkocht
Bouwjaar
1978
Soorten
Geen garage
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen

In een groene omgeving aan de rand van Heiloo aan de Zeeweg ligt dit prachtig gelegen appartement in het complex “De Westerzij”. Dichtbij het gezellige centrum van Heiloo en op fietsafstand van het Noordzee strand van Egmond en het Noordhollands Duinreservaat. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping in de westvleugel van het gebouw, op nummer 331, en kunt u, vanaf het riante balkon -gelegen op de zuidwestkant- heerlijk genieten van het uitzicht over de prachtige tuin, het water en de aangrenzende bosrand. Elke dag een levend “schilderij”! Daarbij is een lift aanwezig in het complex. De vele voorzieningen die er in “De Westerzij” zijn en de activiteiten die georganiseerd worden maken het hier fijn wonen! Voor de dagelijkse boodschappen is winkelcentrum “het Hoekstuk” op ca. 600 meter afstand. Hier vindt u de slager, bakker en 2 supermarkten. Met het treinstation van Heiloo en de nabij gelegen uitvalswegen is dit een perfecte stek om te wonen. Het gelijkvloerse 3-kamer appartement zelf kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten.

De indeling:
Bij binnenkomst komt u in de hal welke toegang geeft tot één van de (slaap)kamers aan de voorzijde, de badkamer, het toilet en de woonkamer. De woonkamer (met half open keuken) heeft veel lichtinval en is voorzien van een vernieuwde schuifpui die toegang geeft tot uw riante terras met fraai uitzicht over de prachtige tuin met waterpartij. De tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer via een “room-divider”. Deze biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Ook vanuit deze slaapkamer heeft u direct toegang tot het buitenterras. De volledig betegelde badkamer biedt plaats voor de wasmachine en is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en een wastafel. Het (separate) toilet met fonteintje is bereikbaar via de hal. Hier is ook de praktische bergkast.

Ten slotte bevindt zich in de onderbouw een gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen berging welke voorzien is van elektra.

Servicekosten € 307,36 per maand, deze worden per kwartaal aan de Vereniging van Eigenaren betaald en bestaan verder onder andere uit:
– Opstalverzekering.
– Dagelijks en algemeen onderhoud.
– Onderhoud gemeenschappelijke tuin.
– Voorziening onderhoudsreserve.
– Schoonmaakkosten algemene ruimtes.
– Kosten administrateur (Pilaster VVE Beheer).
– Kosten energie algemene ruimtes.

Bijzonderheden:
– Oorspronkelijk bouwjaar 1978.
– 3-kamer appartement.
– Gelijkvloers wonen.
– Zonnig en riant balkon gelegen met fantastisch uitzicht.
– Zonwering aan de terraszijde.
– Complex “De Westerzij” biedt diverse faciliteiten, waaronder een gemeenschappelijk park, ontmoetings- en ontspanningsruimte met een lounge, bar en biljartkamer.
– Nabij winkelcentrum ’t Hoekstuk met Albert Heijn, Lidl, bakker en slager.
– Onderbouwberging met elektra.
– Algemene fietsenberging.
– Dichtbij recreatie- en wandelgebied, strand en duinen.
– Goed functionerende en gezonde Vereniging van Eigenaren (VVE).
– In de koopovereenkomst wordt een zogenaamde “niet-zelf bewoningsclausule” opgenomen.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1978
Soorten
Geen garage
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen

Foto's

Kaart

Street View