Akeleistraat 15, Alkmaar
Koopprijs
€ 295.000,- k.k.

<strong>Akeleistraat 15</strong>, Alkmaar
Koopprijs
€ 295.000,- k.k.
Adres
Akeleistraat 15
Postcode
1817 CL
Plaats
Alkmaar
Status
Verkocht
Bouwjaar
1942
Soorten
Geen garage
Perceel
62 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Als je niet van standaard houdt moet je zeker deze split-level tussenwoning komen bekijken! Op loopafstand van het NS-station en de bruisende Alkmaarse binnenstad met haar gezellige pleinen terrassen en winkelstraten. Tel daarbij op de zonnige tuin gelegen op het zuidwesten en het plaatje is compleet. Wat wil je nog meer! Bovendien biedt deze speels ingedeelde woning veel mogelijkheden om geheel volgens eigen stijl in te richten en up te graden naar deze tijd. De woning is gelegen in de ‘Bergerhof’, een knusse en gemoedelijke woonwijk gebouwd in de jaren ’40. Het is een beetje als wonen in een klein dorp in de stad Alkmaar. En zoek je ontspanning? dan kun je heerlijk wandelen in het stadspark “de Oude Kwekerij”. Hier geniet je van een prachtig stuk natuur. Nieuwsgierig geworden? Plan dan een afspraak via de contactknop op Funda of bel met ons kantoor.

Woonoppervlakte: 64m2, inpandige ruimte 18m2, perceeloppervlakte 62m2.

De indeling is als volgt:
Je komt binnen in de hal met toegang toilet en het souterrain. Als eerste tref je daar de wasruimte en vervolgens de bergruimte met plaats voor de cv. Keuken: op hetzelfde niveau als de hal, tref je de keuken aan de voorzijde van de woning met doorkijk naar de woonkamer.
De woonkamer is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde en middels een korte trapopgang vanuit de hal bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een (kunststof) tuindeur die toegang geeft tot de achtertuin op het zuidwesten. Zet zomers heerlijk de deur open en betrek de tuin bij de woonkamer.
Slaapkamer en badkamer: de trap in de woonkamer leidt naar de tweede verdieping waar de vernieuwde (2023) badkamer is met wastafelmeubel, douchecabine. Naast de badkamer bevindt zich de 1e slaapkamer. Met de trap naar de derde verdieping kom je in de master bedroom. Op de volgende verdieping is een kleine ruimte met een dakraam en via een kleine trap kom je op de vijfde verdieping met slaapkamer, bergruimte en een dakkapel.

Kleine berging aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:
– Snel te betrekken.
– Netjes bewoond en onderhouden.
– Dichtbij het centraal station Alkmaar en de binnenstad gelegen.
– Badkamer vernieuwd in 2023.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda

Koopprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1942
Soorten
Geen garage
Perceel
62 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View