Noorderkade 6e, Alkmaar
Koopprijs
€ 425.000,- k.k.

<strong>Noorderkade 6e</strong>, Alkmaar
Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Adres
Noorderkade 6e
Postcode
1823 CJ
Plaats
Alkmaar
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soorten
Geen garage
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Wil jij luxe wonen met een uitzicht dat nooit verveelt? Kom dan kijken in dit super strak en prachtig afgewerkte 2-kamerappartement met een balkon op het zuiden! Via de lift kom je op de 5e verdieping van dit fraaie appartementencomplex “Dockside” aan de oevers van het Noord-Hollandskanaal en heb je een fenomenaal uitzicht over de binnenstad van Alkmaar. Het appartement heeft vloerverwarming (m.u.v. de toilet), een woonoppervlakte van ca. 69 m2 en een terras van ca. 6 m2. In tegenstelling tot andere appartementen in dit complex heeft dit appartement een balkon dat uitsteekt (i.p.v. een inpandig balkon) waardoor je eerder èn tot later op de dag de zon hebt. In de kelder heb je de beschikking over een ruime berging (deze heeft een oppervlakte van ca. 6 m2 en is ca. 3 m1 hoog). In dit zeer comfortabele appartement heb je de beschikking over een luxe en zeer compleet uitgevoerde keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van een composieten aanrechtblad, wijnkoelkast, Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. Ook de badkamer is luxe uitgevoerd, hier vind je een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel en een elektrische radiator. Er is een apart toilet.

Het appartement ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Alkmaar. Hier vind je bijvoorbeeld het Waagplein met de Waagtoren en de kaasmarkt, de Grote Kerk, gezellige terrasjes op de Platte Stenenbrug, poppodium Victorie, het stadsstrand, bioscoop en Theater de Vest. Met auto bereik je snel de ring Alkmaar met de aansluiting op de A9 richting Amsterdam/Schiphol. Tenslotte is de dichtstbijzijnde supermarkt slechts 2 minuten lopen en het NS-station 10 minuten lopen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op voor het plannen van een bezichtiging!

De indeling is als volgt:
Begane grond: afgesloten entree/hal, intercom, brievenbussen en liften.
5e Verdieping: entree/gang, meterkast, garderobekast, separaat toilet met fonteintje, woon -en eetkamer, open keuken met kookeiland, toegang tot het balkon, toilet, berging/technische ruimte met plaatst voor de wasmachine en badkamer.

Aanvullende informatie:
– Parkeren mogelijk middels parkeervergunning in de parkeergarage onder het aan de andere kant van de straat gelegen “Noorderkade-/Ringerscomplex”;
– Energielabel A++;
– Gasloos;
– Het gehele appartement is voorzien van een lichte vloerafwerking;
– Warmte terugwin installatie en aangesloten op het stadswarmtenet van HVC;
– Overname van (een deel) de inventaris is bespreekbaar;
– Voorzien van videofoon;
– Er is gekozen voor een luxer deurenpakket;
– Lage servicekosten € 110,27 per maand;
– Aanvaarding in overleg.

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soorten
Geen garage
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View