Dusseldorperweg 23, Limmen
Koopprijs
€ 789.000,- k.k.

<strong>Dusseldorperweg 23</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 789.000,- k.k.
Adres
Dusseldorperweg 23
Postcode
1906 AH
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1970
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
675 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen

Landelijk, vrijstaand en gelijkvloers wonen aan één van de meest karakteristieke straten van Limmen? Dat kan want aan de rand van Limmen, vlakbij het levendige centrum met alle voorzieningen die je maar kunt wensen zoals verswinkels, voetbalvereniging, school, Gezondheidscentrum en de Cornelius Kerk staat deze goed onderhouden en energiezuinige vrijstaande woning op een perceel eigen grond van maar liefst 675m2. Met een riant bijgebouw met zolderverdieping(voormalige bollenschuur) welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Zo kun je denken aan opslag-, hobby- of sleutelruimte. Maar ook een B&B of kangoeroe woning behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard met de benodigde gemeentelijke goedkeuring. Met een beetje fantasie, creativiteit en inzet worden dromen werkelijkheid. Daarbij krijg je snel het gevoel van landelijk wonen met een riante achtertuin én een gezellige veranda voor in de late uurtjes. Laat de lente en zomer maar komen! Uiteraard ligt de woning dichtbij het heerlijke Noord-Hollandse Duingebied, het strand van Bakkum én uitvalswegen naar Alkmaar, de Randstad en Schiphol. De drukte kun je opzoeken, de rust vind je hier. En parkeren? Dat kan ruimschoots met meerdere auto’s op eigen terrein. Kortom, genoeg gespreksstof met de makelaar tijdens de in te plannen bezichtiging. Maak snel een afspraak, we leiden u heel graag rond.

Woonoppervlakte: 130 m2.
Totale externe bergruimte: 83m2.
Perceeloppervlakte: 675m2.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree/hal/trapopgang, meterkast, toegang tot master bedroom, toegang tot woonkamer met veel lichtinval, zwevend toilet, volledig betegelde badkamer met wastafel(meubel) en inloopdouche. Gezellige vloer verwarmde woonkeuken met houtkachel en een nagenoeg nieuw 6-pits Smeg fornuis en inbouwapparatuur (koelkast, vaatwasser en combimagnetron). Openslaande deuren naar achtertuin en toegang tot de bijkeuken met plaats voor wasmachine en droger en praktische kastruimte.

1e verdieping: overloop met dakraam, toegang tot de technische ruimte en 2 (slaap)kamers aan de voor én achterzijde. Beide met praktische bergruimte.

Multifunctioneel bijgebouw met trap naar de ruime zolderverdieping. Aangebouwde, sfeervolle veranda. Houten berging aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
– Oorspronkelijk bouwjaar 1970.
– Aanbouw (vergroting keuken) dateert uit 2006.
– Energiezuinig door 18 zonnepanelen.
– Verwarming door CV (Remeha Quinta 28C uit 2005) en houtkachel. Deels vloerverwarming.
– Radiatoren en leidingen in woonkamer in 2020 vervangen.
– Definitief energielabel B.
– Master bedroom en badkamer (2010) op begane grond.
– Recentelijk geschilderd en bijgehouden.
– Riant bijgebouw.
– Heerlijke, ruime en groene achtertuin met veranda.
– Eigen waterbron (in voor- en achtertuin).
– Ruim parkeren op eigen terrein naast de woning.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Koopprijs
€ 789.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1970
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
675 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen

Foto's

Kaart

Street View