Visweg 3, Limmen
Koopprijs
€ 519.000,- k.k.

<strong>Visweg 3</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 519.000,- k.k.
Adres
Visweg 3
Postcode
1906 CN
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1953
Soorten
Geen garage
Perceel
240 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Een uitgelezen kans…! Wonen op een prachtige plek in een uitgebouwde 2/1 kapwoning met dakopbouw, een zeer compleet en luxe uitrustingsniveau en tuin op het zuiden! Het gehele huis is zowel binnen als buiten keurig onderhouden en voorzien van vele extra`s als: vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer, alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk, een verlichtingsplan met luxe sfeervolle inbouwspots, etc. In deze woning vind je naast een zee aan leefruimte heel veel bergruimte (over vrijwel elk hoekje in dit huis is nagedacht en bruikbaar gemaakt). Wanneer je vanuit huis werkt geeft met name de slaapkamer aan de voorzijde een heel inspirerend uitzicht over de omgeving. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft naast een berging (voorzien van elektra), een gezellige veranda, een bron met sproei-installatie en diverse zonneterrassen. Het geheel is gelegen op een perceel van 240 m2 eigen grond. Verder zijn op loopafstand o.a. het gezondheidscentrum, supermarkt, diverse winkels, kinderdagverblijf, basisschool en golfbaan Heiloo. Ook nabij de uitvalswegen naar de Randstad, de stranden van Egmond- en Castricum aan Zee en het uitgestrekte Noord-Hollandsduingebied. Benieuwd!? Neem snel contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.

Woonoppervlakte 124 m2. Bouwjaar: oorspronkelijk 1953, aanbouw begane grond 2004, dakopbouw 2017.

Indeling: entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang met bergkast, ruime woonkamer met erker aan de voorzijde, een riante eetkeuken met erker en openslaande deuren naar de tuin, een complete en luxe uitgevoerde keuken met lichtkoepel, inbouwapparatuur en tenslotte een bijkeuken met veel bergkasten.
1e verdieping: overloop met fraai weggewerkt de wasmachine- en drogeraansluiting en de trapopgang naar de 2e verdieping, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar een royaal dakterras op het zuiden. Verder een ruime badkamer met inloopdouche, comfortabele vloerverwarming, wastafel. Separaat 2e toilet. Praktische vaste kasten door het huis heen.
2e verdieping: overloop met bergruimte en separate wastafel, opstelplaats c.v.-unit en bergkasten en 2 slaapkamers. Praktische vliering.

Nadere informatie:
– Begane grond en 1e verdieping vloer zijn uitgevoerd in beton.
– De dakopbouw is uitgevoerd in onderhoudsarm kunststof.
– Energielabel A+.
– Vloerverwarming op de begane grond en badkamer.
– 9 zonnepanelen geplaatst in 2020.
– Goten vervangen in 2021.
– Geschilderd in 2018.
– c.v.-unit is geplaatst in 2018 en hybride warmtepomp in 2020.
– Fraaie voordeur met glas-in-lood.
– Op loop- fietsafstand van basisschool, speelveld, restaurant, verswinkels, sportverenigingen, het gezondheidscentrum van Limmen.
– Gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar de Randstad en op fietsafstand van het Noordhollands Duinreservaat (4 km), Castricum aan Zee (5.7 km) en centrum Amsterdam (35 km)
Ook het NS station van Heiloo en Castricum liggen op fietsafstand.

Interesse in deze woning ? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor Ăşw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda

Koopprijs
€ 519.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1953
Soorten
Geen garage
Perceel
240 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View