Neeltje Lokerseland 4, Heerhugowaard
Koopprijs
€ 550.000,- k.k.

<strong>Neeltje Lokerseland 4</strong>, Heerhugowaard
Koopprijs
€ 550.000,- k.k.
Adres
Neeltje Lokerseland 4
Postcode
1705 MC
Plaats
Heerhugowaard
Status
Verkocht
Bouwjaar
2003
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
275 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Een topper in zijn klasse met energielabel A+! Dit uitstekend onderhouden helft van dubbele woonhuis met grote inpandig bereikbare garage, gezellige veranda en tuin op het zuid-westen (aan vaarwater) is tot in de puntjes verzorgd en heeft vele extra`s! Dit is een voorbeeld van een woning die je zo kan betrekken en die je echt met eigen ogen moet zien. Niet alleen binnen lekker groot (gebruiksoppervlakte wonen: 147 m2!) maar ook buiten heb je de ruimte, deze woning is gelegen op een perceel van 275 m2 eigen grond. De tuin heeft een uitstekende zonligging, biedt veel privacy en heeft verschillende gezellige plekjes maar ook een vlonder aan het water met botenlift. En dan binnen; hier ontbreekt het je aan niets, zo zijn keuken en sanitair zeer compleet en luxe uitgerust en is de gehele woning eigentijds en sfeervol afgewerkt. De schuifdeuren tussen de keuken en de woonkamer zijn een lust voor het oog maar creëren wanneer je deze dichtschuift 2 aparte ruimtes waar je lekker rustig kunt verblijven. Op de eerste verdieping vindt je de master bedroom met een, middels schuifdeuren af te sluiten, walk-in closet en een 2e slaapkamer. Maar dit is ook weer eenvoudig terug te brengen naar de originele indeling van totaal 3 slaapkamers. En natuurlijk mag de badkamer niet ontbreken, ontspan in de in 2020 geplaatste stoomcabine of het ligbad. De 2e verdieping bestaat uit een ruime en lichte (door de 2 grote Velux dakramen) slaap-/werkkamer en veel bergruimte. Tenslotte, ook parkeren is geen probleem, er is parkeergelegenheid op het eigen terrein voor meerdere auto`s. Ideaal gelegen want basisschool, supermarkten, sportvoorzieningen en het Park van Luna zijn allen op korte afstand. Dit geldt ook voor winkelcentrum Middenwaard, uitvalswegen naar de Randstad en Schiphol. En…de gezellige binnenstad van Alkmaar; ook op fietsafstand! Kortom; zoek je een kant en klare zeer complete woning op een fijne plek maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Gebruiksoppervlakte wonen: 147 m2. Overige inpandige ruimte: 20 m2.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast, toegang naar de garage, trapopgang met een fraaie wijnkast, woonkeuken met keuken in hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur onder meer een in 2022 geplaatst “Smeg” fornuis met inductiekookplaat en oven. Verder een lichte en tuingerichte woonkamer met 2x toegang naar de tuin en een gezellige kachel (bio-enthanol).
1e Verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, master bedroom en badkamer met stoomcabine, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafel aan de voorzijde, 2e slaapkamer en walk-in closet (voorheen 3e slaapkamer) aan de achterzijde.
2e Verdieping: overloop, voorzolder met bergruimte en opstelplaats c.v.-unit en hetelucht-unit beiden afgesloten met keurige schuifdeuren en een slaapkamer met een bergkast, ook weer afgesloten middels schuifdeuren.

De garage heeft een strakke en lichte betonvloer, een grote lichtkoepel en is voorzien van een elektrisch bedienbare sectional-deur. Naast de garage is ruimte voor een achterom naar de achtertuin. De tuin is grotendeels voorzien van bestrating maar ook vind je er een diversiteit aan planten en bloemen.

Aanvullende informatie:
– Voorzien van 19 zonnepanelen (16x uit 2020 en 3x uit 2023);
– De gehele begane grond is voorzien van een fraaie eiken houten vloer;
– Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm over de volle breedte geplaatst;
– Airconditioning master bedroom geplaatst in 2021;
– Gesitueerd aan een doodlopende straat, dus alleen bestemmingsverkeer;
– Aanvaarding in overleg.

Koopprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2003
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
275 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View