Hogeweg 28, Limmen
Koopprijs
€ 385.000,- k.k.

<strong>Hogeweg 28</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 385.000,- k.k.
Adres
Hogeweg 28
Postcode
1906 CB
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1997
Soorten
Geen garage
Perceel
134 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Aan de rand van Limmen aan de karakteristieke Hogeweg staat deze goed onderhouden tussenwoning met zonnige achtertuin. Je zult je hier snel thuis voelen als je deze woning binnentreedt. Met een tuingerichte woonkamer kom je via de schuifpui in de zonnige achtertuin waar je nog volop kunt genieten van de heerlijke (na)zomeravonden. Binnen is het overigens ook heerlijk wonen met een moderne keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur (Studioline inductie kookplaat, vaatwasser, koel- vries combinatie en afzuigkap). Hier schuif je gemakkelijk aan het aanrecht waar ondertussen je favoriete maaltijd wordt bereid. Met in totaal 4 (slaap)kamers, waarvan de bovenste is voorzien van een dakkapel, zal deze woning zeker in goede smaak vallen. De badkamer is compleet uitgerust met o.a. ligbad, douchecabine en een 2e (zwevend) toilet. Tenslotte, niet onbelangrijk; ook de voorzieningen die Limmen biedt als basisscholen, supermarkten, diverse verswinkels, het gezondheidscentrum, sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn op korte afstand. Middelbare scholen zijn op fietsafstand (Castricum). Daarnaast zijn uitvalswegen naar de Randstad, Schiphol, NS-stations, het strand van Castricum/Bakkum en het uitgestrekte duingebied vlakbij! Kortom een fijne plek om heerlijk te wonen! Nieuwsgierig geworden ? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. We leiden u graag rond !

Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 134m2

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: lichte entree/ hal, garderobe/schuifkast met toegang tot de lichte, tuingerichte woonkamer met parketvloer, lichte open keuken met Siemens apparatuur, schuifpui naar de verzorgde, onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom.
Toilet en trapopgang naar de

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 (slaap) kamers met master bedroom aan de achterzijde.
2e verdieping: overloop met technische ruimte en (aan weerszijden) plaats voor de was/droog combinatie en een (slaap)kamer.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1997.
– Energielabel B.
– Buitenom geschilderd in 2022.
– Verwarming en warm water middels CV Intergas uit 2013.
– 4 (slaap)kamers.
– Parkeren voor de deur.
– Op loop- fietsafstand van basisschool, speelveld, verswinkels, sportverenigingen, het gezondheidscentrum van Limmen.
– Gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar de Randstad en op fietsafstand van het Noordhollands Duinreservaat (4 km), Castricum aan Zee (5.7 km) en centrum Amsterdam (35 km).
– Ook het NS station van Castricum en Heiloo liggen op fietsafstand.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Koopprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1997
Soorten
Geen garage
Perceel
134 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View