Molenweg 14, Limmen
Koopprijs
€ 569.000,- k.k.

<strong>Molenweg 14</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 569.000,- k.k.
Adres
Molenweg 14
Postcode
1906 DD
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1978
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
255 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Op zoek naar dé ideale gezinswoning in een rustige woonwijk? Wij presenteren de Molenweg 14 in Limmen: een uitgebouwde, royale 2-onder-1 kap woning mét verlengde garage. Wat direct opvalt is de optimale indeling van de woning met een 2-tal extra (slaap)kamers op de 2e verdieping met aan weerszijden een dakkapel. Ook de woonkamer is uitgebouwd met een erker aan de voorzijde en een uitbouw met schuifpui aan de achterzijde. Verder is de woning met liefde en zorg onderhouden: zo is er in 2022 buitenom geschilderd, is de meterkast in 2021 vervangen en is de woning in 2021 verduurzaamd met 8 zonnepanelen die ideaal op het zuidwesten liggen. De verlengde garage is prima geschikt voor een hobbyist, een auto- of motorliefhebber of gewoon de fietsfanaat die zojuist terugkomt van een rondje mountainbiken door de duinen of het strand van Bakkum. Relaxen kun je heerlijk in de zonovergoten achtertuin óf tot in de late uurtjes in de gezellige veranda. Tenslotte is het vermelden waard dat de woning in een kindvriendelijke woonwijk ligt vlakbij een speelveldje, dichtbij de basisschool en het dorpshart met haar verswinkels, supermarkten en sportverenigingen. Ook dichtbij uitvalswegen naar de Randstad (centrum Amsterdam 35 km) en op fietsafstand van het Noordhollands Duinreservaat (4 km), Castricum aan Zee (5.7 km). Ook het NS station van Castricum of Heiloo ligt op fietsafstand. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging. We leiden u graag rond.

Woonoppervlakte: 122 m2.
Gebouwgebonden buitenruimte: 11 m2.
Overige Inpandige ruimte: 23 m2.

De indeling is als volgt:
Begane grond: (zij)entree/hal, vernieuwde meterkast, volledig betegeld toilet met fonteintje. Toegang tot uitgebouwde, vloer verwarmde woonkamer met erker en gezellige houtkachel. Open keuken met (spoel)eiland en inbouwapparatuur en Quooker. Bijkeuken met plaats voor de wasmachine, toegang tot achtertuin via achterdeur of schuifpui.
1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Master bedroom met dakkapel aan de achterzijde. Lichte (door dakraam) en vloer-verwarmde badkamer met ligbad, douchecabine, zwevend toilet, wastafel met meubel.
2e verdieping: via dichte vaste trap bereikbaar, voorzolder met dakraam en dakkapel, 2 slaapkamers met kunststof dakkapellen (met rolluik achter).

De tuin is verzorgd, is voorzien van pop-up sproeiers, heeft een goede zonligging en een gezellige veranda.

Aanvullende informatie:

– Energielabel B.
– 8 zonnepanelen op de garage (2021).
– Recentelijk buitenom geschilderd (2022).
– Groepenkast in 2021 vervangen.
– Schoorsteen geveegd in 2022.
– Kunststof dakkapellen op 2e verdieping.
– Verlengde garage.
– Parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Aanvaarding in overleg.

Koopprijs
€ 569.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1978
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
255 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View