Kapelweg 50, Limmen
Koopprijs
€ 639.000,- k.k.

<strong>Kapelweg 50</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 639.000,- k.k.
Adres
Kapelweg 50
Postcode
1906 EB
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1988
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
528 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Op deze top locatie, gelegen in een groene, rustige en landelijke omgeving ligt deze vrijstaande woning met inpandige schuur én separate garage. Gelegen aan de rand van Limmen (op de grens met Heiloo), op korte afstand van het strand van Bakkum, de Noord-Hollandse duinen en alle voorzieningen die het gezellige dorp biedt. De woning is in de laatste jaren gerenoveerd, vergroot (met 2 dakkapellen) en verduurzaamd. Zo is het geheel gasloos en wordt de woning infrarood verwarmd en middels airconditioners. Binnen is alle ruimte optimaal benut en voelt alles comfortabel en luxe met o.a. een moderne open keuken met kookeiland, een gezellige eethoek, een sfeervolle, straatgerichte woonkamer met 2 schuifpuien en boven een master bedroom met geïntegreerde badkamer en inloopkast. Met 2 slaapkamers en een 2e badkamer heeft ieder zijn eigen privacy. Relaxen doe je op het terras naast de woning óf in de gezellige veranda. Opslag- en hobbyruimte is er voldoende in de inpandige garage/berging en tweede garage. Kortom, voldoende aanknopingspunten om dit alles in het echt te bekijken. We heten je van harte welkom aan de Kapelweg 50 in Limmen.

Woonoppervlakte: 135 m2.
Overige inpandige ruimte: 36 m2.
Gebouwgebonden buitenruimte 20 m2.
Perceelgrootte: 528 m2.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal, meterkast, trapopgang, zwevend toilet met fonteintje, woonkamer met 2 schuifpuien. Woonkeuken met kookeiland (met inductiekookplaat) en eethoek. Toegang tot bijkeuken met plaats voor wasmachine en droger en toegang tot multifunctionele inpandige garage.
1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers met o.a. master bedroom met inloopkast en eigen badkamer met luxe ligbad, dubbele wastafel, inloop (regen)douche en zwevend toilet. 2 (slaap- of logeer)kamers en 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Onderhoudsvriendelijke tuin met voor- en zij terrassen en gezellige veranda. Praktische, losse garage met elektrische roldeur.

Bijzonderheden:
– Oorspronkelijk bouwjaar 1988 en
– verbouwd/gerenoveerd vanaf 2020-heden.
– Energielabel A.
– Verwarming middels infrarood vloerverwarming en airco.
– 12 zonnepanelen.
– Zijtuin op het zuiden met veranda.
– Gelegen aan groene en autoluwe straat.
– Op loop- fietsafstand van basisschool, speelveld, verswinkels, sportverenigingen, het gezondheidscentrum van Limmen.
– Gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar de Randstad en op fietsafstand van het Noordhollands Duinreservaat (4 km), Castricum aan Zee (5.7 km) en centrum Amsterdam (35 km).
– Ook het NS station van Heiloo ligt op fietsafstand.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Koopprijs
€ 639.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1988
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
528 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View