Sportlaan 20, Limmen
Koopprijs
€ 675.000,- k.k.

<strong>Sportlaan 20</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 675.000,- k.k.
Adres
Sportlaan 20
Postcode
1906 XE
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1969
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
554 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

In het hart van Limmen, dichtbij alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft ligt deze royale VRIJSTAANDE WONING met garage, op een grote kavel in een mooie en ruim opgezette woonomgeving. Doordat de woning altijd met veel zorg is onderhouden, ligt er een uitstekende basis voor de nieuwe
bewoners om hun eigen woonwensen en modernisering verder in te vullen. Wat direct opvalt is de zee van ruimte rondom het woonhuis (met name de achtertuin). Maar ook in de woning zegeviert de ruimte: er zijn 4 (een 5e is mogelijk) slaapkamers op de 1e en 2e verdieping zodat dit huis uitermate geschikt is als gezinswoning. De royale woonkamer heeft een gezellige open haard en aan de achterzijde is een grote serre met toegang tot de zonnige achtertuin. Deze ligt ideaal op het westen, heeft veel privacy en er staat een diepe vrijstaande garage. Het geheel is gelegen op een fraaie kavel van ruim 550m2 eigen grond. Gesitueerd op loopafstand van supermarkt, verswinkels, het gezondheidscentrum, basisschool, kinderdagverblijf en sportvoorzieningen maar ook op korte afstand van het Noordzeestrand van Bakkum, de duinen en uitvalswegen naar de Randstad maakt dit geheel tot een geliefde locatie!

Indeling:
Begane grond: entree/hal met garderobe, meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer met gezellige open haard en aangebouwde serre met toegang tot de achtertuin. Doorgang naar de ruime, half open keuken.

1e verdieping: overloop met veel lichtinval, 3 ruime slaapkamers, lichte badkamer met inloopdouche,
wastafel en toilet.

2e verdieping: ruime verdieping met grote bergzolder (geschikt voor een extra kamer) en een
zolderslaapkamer.

Ruime tuin op het westen met vrij uitzicht en privacy, een verlengde, stenen (verlengde) garage (2,9 x 12,5) en een oprit, geschikt voor meerdere auto’s.

Bijzonderheden:
– oorspronkelijk bouwjaar 1970;
– woonoppervlakte 152m2;
– inhoud 646m3;
– perceeloppervlakte 554m2;
– goed onderhouden;
– verwarming door CV Intergas uit 2019;
– prachtige tuin op het westen met veel privacy;
– verlengde, vrijstaande stenen garage;
– ruim parkeren op eigen terrein;
– tevens op fietsafstand van de heerlijke duinen en het prachtige strand, alsmede NS-stations (Castricum en Heiloo) en diverse uitvalswegen richting Alkmaar,Haarlem en Amsterdam.
– Allerlei voorzieningen binnen loop- en fietsafstand;

Koopprijs
€ 675.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1969
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
554 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View

Brochures

Download media